Home > Uncategorized > FE Marrakesh: DS topt tweede trainingssessie in Marokko

FE Marrakesh: DS topt tweede trainingssessie in Marokko

Tijdens de tweede vrije training in Marrakesh is het DS die de top van het veld aanvoert. Jean-Éric Vergne zette met 1:17.278 de snelste tijd neer. Zijn teamgenoot, António Félix da Costa, volgt met 1:17.407. Met 1:17.440 volgt Mitch Evans op de derde plaats. Stoffel Vandoorne (Mercedes) zette een vijftiende tijd neer (1:18.091). Tijden tijdens een vrije training hier beteken echter nog minder dan op andere circuits. Teams zijn op dit moment voornamelijk bezig met het verder afstellen van de wagen om zo efficiënt mogelijk te rijden onder deze verschroeiende zon straks. De eerste gridstraf van het weekend is ondertussen ook weer uitgedeeld. Sébastien Buemi (Nissan) krijgt 3-plaatsen gridstraf voor de aanrijding met Nyck de Vries (Mercedes) tijdens de oefensessie op vrijdag. Ook deze tweede trainingssessie verliep niet zonder incidenten. Na amper zeven minuten in de sessie verremde Sims (Mahindra) zich, waarna hij in de bandenmuur eindigde.

De kwalificaties starten om 10u30, waarna de race volgt om 18u04.

Foto © Twitter / DS Techeetah

error: Alert: Content is protected !!