Home > F1 > F1 Silverstone: reparaties aan auto van Verstappen

F1 Silverstone: reparaties aan auto van Verstappen

De tweede vrije training voor de Grand Prix van Groot-Brittannië was nog maar net begonnen toen Max Verstappen zich via de radio meldde met ‘vreemde geluiden’ die uit zijn RB18 kwamen. Eerst leek er weinig aan de hand, maar in de pits moesten reparaties worden uitgevoerd.

Foto ©: Red Bull

Tijdens de live-uitzending van Sky Sports besloten ze een kijkje te nemen in de Red Bull-garage, waar de monteurs druk bezig waren met de RB18 van Verstappen. Eenmaal daar werd het gevoel van de Nederlander bevestigd: er was schade aan de vloer van zijn auto die gerepareerd moest worden.

Adrian Newey kwam ook een kijkje nemen bij de auto van Verstappen. Dat bezoek lijkt een goede reden te hebben: Verstappen rijdt op Silverstone met een nieuwe vloer. De vloer is onderdeel van het grote upgradepakket van Red Bull Racing, maar het lijkt erop dat Sergio Perez nog even moet wachten op het nieuwe onderdeel.

error: Alert: Content is protected !!