Home > F1 > F1 Silverstone: Hamilton geeft toe aan FIA

F1 Silverstone: Hamilton geeft toe aan FIA

Lewis Hamilton hoeft zich geen zorgen meer te maken dat hij gestraft wordt voor het overtreden van de regels voor het dragen van sieraden en piercings. De Mercedes-rijder had eerder gezegd dat hij gewoon zou rijden met zijn piercings, maar het lijkt erop dat hij toch toegeeft.

Foto ©: Mercedes

Op Silverstone bleek dat er niet langer een uitzondering zou zijn voor het dragen van sieraden en piercings, waardoor Hamilton mogelijk een boete kon krijgen. Omdat hij aangaf dat zijn piercings niet gemakkelijk verwijderd konden worden, kreeg hij tot eind juni de tijd om dit te veranderen.

Het lijkt erop dat de Brit toch heeft toegegeven, want voor de vrije trainingen op vrijdag werd hij zonder zijn neuspiercing gezien. Hiermee komt een einde aan de langdurige discussie tussen de FIA en Hamilton, nadat de nieuwe wedstrijdleiding had aangegeven de regel te zullen toepassen.

error: Alert: Content is protected !!