Home > Electric > FE Marrakesh: Mortara snelste tijdens eerste vrije training

FE Marrakesh: Mortara snelste tijdens eerste vrije training

Tijdens de eerste vrije training op vrijdag is het Venturi-rijder Edoardo Mortara die de snelste ronde neerzette (1:18.670). Vervolgens vinden we met 1:18.836 Jean-Éric Vergne (DS Techeetah) terug. Lucas di Grassi (Venturi) sluit de top drie af met 1:18.969. Stoffel Vandoorne (Mercedes) staat met 1:19.133 op de zevende plek. De teams en rijders hebben het moeilijk onder de verschroeiende hitte in de Marokkaanse woestijn. De sessie verliep rustig. Enkel een gele vlag aan het einde van de sessie zorgde ervoor dat 7 rijders hun poging naar een snelste ronde moesten staken. Bij het ingaan van de laatste bocht ging Nyck de Vries (Mercedes) op de rem waardoor Sébastien Buemi (Nissan) op hem inreed. Beide wagens wisten zich op eigen kracht naar hun box te begeven.

Morgen volgt een tweede vrije training om 8u30. De kwalificaties starten om 10u30, waarna de race zal starten om 18 uur.

You may also like
FE: Stoffel Vandoorne ziet einde kampioenschap positief tegemoet
#autosportleeft
FE Londen: de top drie aan het woord
FE Londen: Lucas di Grassi wint in Londen , Vandoorne loopt verder uit
error: Alert: Content is protected !!