Home > F1 > F1: Max Verstappen werkt terug mee aan ‘Drive to Survive’

F1: Max Verstappen werkt terug mee aan ‘Drive to Survive’

Het is geen geheim dat Max Verstappen geen groot fan is van de Netflix-serie Drive to Survive en daarom de afgelopen seizoenen niet meedeed. In 2022 komt daar echter verandering in, aldus de regerend wereldkampioen zelf.

Foto ©: Red Bull

Drive to Survive is een grote hit over de hele wereld en heeft ervoor gezorgd dat de populariteit van de F1 enorm is gestegen. Niet iedereen is er echter blij mee. Verstappen is de grootste tegenstander van de serie en besloot vorig seizoen om helemaal niet meer mee te doen aan de serie. Volgens de Nederlander werd er te veel gefilmd. ‘‘Tot dit moment waren er gewoon dingen waar ik niet blij mee was, met name de nep rivaliteiten tussen rijders. Daarmee schilderden ze sommige rijders af als irritante personen, terwijl ze dat niet zijn’‘, zei de Red Bull-rijder.

Stefano Domenicali was niet blij met het feit dat de rijder weigerde mee te werken met de serie en hoopte dat er in de toekomst een oplossing zou worden gevonden. Die oplossing is nu gevonden. ”In de tussentijd heb ik gesproken met de mensen die de leiding hebben over de series en ik denk dat we tot een goede verstandhouding zijn gekomen voor de toekomst. Jullie zullen dus meer van mij zien in de toekomst”, besluit Verstappen.

error: Alert: Content is protected !!