Home > #Hoofdnieuws > Belcar 2022: Brent Verheyen doet seizoen met Totaalplan Racing uit

Belcar 2022: Brent Verheyen doet seizoen met Totaalplan Racing uit

De Limburgse belofte Brent Verheyen zal de rest van het Belcar Endurance Championship met Totaalplan Racing afwerken. Verheyen won bij zijn debuut met het team, samen met Cedric Wauters, de wedstrijd in Magny Cours en dat heeft beide partijen ertoe aangezet om de samenwerking verder te zetten. 

Verheyen is zo actief in de Supercar Challenge waar hij de titel ambieert met Ian Gepts in een Verheyen Motorsport by T2 Racing Norma en de zoon van Guy Verheyen bekijkt met zijn management ook de mogelijkheid om in LMP3 uit te komen op Europees niveau. 

Uiteraard staat met het team van Mario Martlé ook de 24 uur van Zolder op het menu, een race die het team absoluut wil winnen. Beide partijen hebben ook voor een frisse, nieuwe look voor de Italiaanse bolide gezorgd en dat vanaf Spa, op 16 en 17 juli. 

error: Alert: Content is protected !!