Home > Circuit > FIA: geen Macau dit seizoen

FIA: geen Macau dit seizoen


Op de wereldraad voor de FIA, die gisteren werd gehouden, werd er beslist dat de FIA Formula 3 World Cup, traditioneel verreden op het Guia stadscircuit in Macau, niet zal worden gehouden. De voortdurende beperkingen aangaande Covid en de daarmee samenhangende quarantaine, worden als reden opgegeven.

Binnen hetzelfde onderwerp werd ook de beslissing bekend gemaakt om geen wedstrijd voor de FIA GT World Cup (normaal gezien datzelfde weekend) te houden. Naast Covid wordt er daar ook nog “de verschillende logistieke uitdagingen” in Azië aangehaald.

foto: ©ekkmanz – F3 Macau grand prix 2010: The training day, CC BY 2.0, op https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=72643913 / (archief)

error: Alert: Content is protected !!