Home > Circuit > GT2 European Series Misano: PK Carsport als leider naar Italië

GT2 European Series Misano: PK Carsport als leider naar Italië

Volgend weekend vindt op het circuit aan de Adriatische kust de derde van in totaal zes manches plaats. Na wedstrijden in Imola en op de Red Bull Ring staan beide equipes van PK Carsport (Audi R8 LMS GT2) bovenaan in Pro-Am. Nicolas Saelens en Stienes Longin voeren met 67 punten het klassement aan, met slechts één punt voorsprong op hun teamgenoten Peter Guelinckx en Bert Longin. Op de derde plaats staat het duo Rusteika-Vergers (High Class Racing – Audi) met 51 eenheden.

De wedstrijden, van telkens 50 minuten, starten nu zaterdag om 10u20 en 18u40 en zijn live op YouTube te volgen.

Hieronder vindt u de deelnemerslijst.

(Foto: © SRO)

error: Alert: Content is protected !!