Home > Circuit > In een notendop: F4 ADAC – BRITISH F4 – GB3

In een notendop: F4 ADAC – BRITISH F4 – GB3

  • F4 ADAC – Andrea Kimi Antonelli haalde de dubbele pole voor de wedstrijden van de ADAC Formula 4 races op Circuit Zandvoort. Antonelli, Würz en Prema Racing domineerden in Zandvoort met twee zeges voor Andrea Kimi Antonelli. De Braziliaan Rafael Camara kaapte tweemaal de tweede plaats weg en Conrad Laursen mocht zijn allereerste zege scoren. De Belgische-Nederlandse “Iron Dame” Maya Weug (Iron Lynx) haalde in eigen huis een mooie negende en elfde plaats in de eerste races voor ze moest opgeven in de afsluitende derde race.
  • BRIT F4 – Over het kanaal was de Formule 4 aan de slag op Snetterton. De zeges waren er voor Oliver Gray (Carlin), zijn teamgenoot Louis Sharp en Aiden Neate (Phinsys by Argenti).
  • GB3 – In het Britse Formule 3 kampioenschap (GB3) zagen we op Snetterton zeges van Mikkel Grundtvig (Fortec Motorsport), Luke Browning (Hitech GP) en Callum Voisin (Carlin). Luke Browning (239) leidt het kampioenschap voor Joel Granfors (228). Alex Dunne blijft er ruim leider in de tussenstand van het kampioenschap.

foto: ©adac

error: Alert: Content is protected !!