Home > F1 > F1: Mercedes wil rijdersduo behouden in 2024

F1: Mercedes wil rijdersduo behouden in 2024

Hoewel Mercedes nog geen overwinning heeft behaald dit seizoen, zegt Toto Wolff dat hij het best mogelijke duo heeft en hoopt ze in 2024 te behouden.

Foto ©: Mercedes

Sinds 2014 vormen Mercedes en Lewis Hamilton een van de meest succesvolle combinaties in de Formule 1. Na een moeizaam einde van het seizoen 2021 voor de Brit had de zevenvoudig wereldkampioen toch besloten zijn samenwerking met Mercedes te verlengen tot 2023. Als hij het record van Michael Schumacher wil verbreken, zal Hamilton zijn avontuur in de Formule 1 waarschijnlijk moeten verlengen.

De Brit heeft dit seizoen nog geen zege behaald. Toto Wolff, de teambaas bij Mercedes, zorgt er echter voor dat zijn rijder gefocust blijft op de doelstellingen van het team. “ Ik kan zeggen dat Lewis binnen het team altijd heel positief is in zijn gemoedstoestand. De manier waarop de twee werken is echt indrukwekkend; in de briefings stellen ze elkaar regelmatig vragen. Ik kan me voorstellen dat het anders zou zijn als je aan de leiding racet ”, legt de Oostenrijker uit. Met een contract tot 2023 bij Mercedes en de verklaringen van Toto Wolff lijkt alles goed te komen voor een verlenging van Lewis Hamilton. Maar binnen het team vinden ze het nog te vroeg om over een nieuw contract te praten.

error: Alert: Content is protected !!