Home > F1 > F1: grote upgrade voor Aston Martin

F1: grote upgrade voor Aston Martin

Veel Formule 1-teams zijn van plan om met een updatepakket naar Silverstone te komen. Onder meer Red Bull kan profiteren van de locatie in de buurt van zijn fabriek in Milton Keynes, maar dat geldt ook voor Aston Martin. Het team uit Silverstone is van plan om met updates te komen, nadat het de auto in Barcelona al had omgebouwd.

Foto ©: Aston Martin

Voor de Britse Grand Prix staat opnieuw een belangrijke update op het programma. “Voor Silverstone zullen we weer een substantiële update hebben. Maar ik denk dat de meeste teams dat zullen hebben”, aldus teambaas Mike Krack. De 50-jarige Luxemburger verwacht met het aanstaande updatepakket een grote stap te kunnen maken. “Het doel moet zijn om echt voorin te komen in dit middenveld”, aldus de teambaas.

De auto van het team veroorzaakte controverse vanwege de gelijkenissen met de RB18 van Red Bull, maar de herziene auto van Aston Martin werd door de FIA legaal bevonden. Het heeft het team geen wonderen gebracht, maar de zesde plaats van Sebastian Vettel in Baku bewees dat er stappen zijn gezet.

error: Alert: Content is protected !!