Home > Circuit > GT Misano: uitgebreid veld klaar voor cruciale wedstrijd

GT Misano: uitgebreid veld klaar voor cruciale wedstrijd

Foto ©: Fanatec GT

De Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS reist volgend weekend af naar de Adriatische kust. De grootste Sprint Cup-grid van het seizoen zal dan in Misano aan de start verschijnen van een paar 60-minuten durende races.

Team WRT en Akkodis ASP zijn verwikkeld in een spannende strijd voor de Fanatec Sprint-titel. Het WRT-duo Dries Vanthoor en Charles Weerts (#32 Audi) nam de leiding door de openingsrace op Zandvoort te winnen, maar Raffaele Marciello en Timur Boguslavskiy (#89 Mercedes-AMG) staan slechts een half punt achter. Na een moeilijk weekend in Zandvoort, zou dit de ideale plek zijn voor Valentino Rossi en teamgenoot Frédéric Vervisch (#46 Team WRT Audi) om terug te komen.

De #54 Porsche van Christian Engelhart en Adrian De Leener hoopt op meer van hetzelfde na een zesde plaats in Zandvoort. Ulysse De Pauw en Pierre-Alexandre Jean beleefden opnieuw een goed weekend op Zandvoort, ze wonnen de openingswedstrijd en werden tweede in race twee. Ook Gilles Magnus en Nicolas Baert (#26 Sainteloc Junior Team) hebben goede hoop om mee te doen voor de overwinning. Louis Machiels en Andrea Bertolini (#52 AF Corse Ferrari) blijven ook in de strijd na een paar sterke uitslagen, hoewel het behalen van een overwinning cruciaal is als het Italiaanse team wil strijden om het Fanatec Sprint kampioenschap.

error: Alert: Content is protected !!