Home > Circuit > Carrera Cup Benelux Zandvoort: King weer tweemaal op pole

Carrera Cup Benelux Zandvoort: King weer tweemaal op pole

Parker Revs Motorsport-rijder Harry King blijft ongeslagen in de kwalificatie van de Porsche Carrera Cup Benelux. De Brit start op polepositie voor beide races tijdens de derde meeting van het seizoen op het spectaculaire en snelle Circuit Zandvoort in de Nederlandse duinen. Voor de eerste race van het weekend, zaterdag om 16.30 uur, start King voor Ghislain Cordeel (GP Elite) en Xavier Maassen (#TeamPGZ by RedAnt Racing). Jan Lauryssen was de snelste in Pro-Am in de Q1 TrackRacing Porsche 911 GT3 Cup – Type 992, terwijl Sebastian Lajoux naar polepositie reed in de AM-categorie in de DUWO Racing Porsche. (Foto: © Ivan Tarantsov)

Volg Race 1 en Race 2 live op carreracupbenelux.com

error: Alert: Content is protected !!