Home > F1 > F1: nieuwe updates van Mercedes op Silverstone

F1: nieuwe updates van Mercedes op Silverstone

Foto ©: Mercedes

Mike Elliott, de technisch directeur van Mercedes zegt in de debriefing van Mercedes dat de nieuwe onderdelen die ze meenemen naar de race op Silverstone hopelijk voor meer snelheid zullen zorgen. Toch kijkt de Brit ook realistisch vooruit naar de Britse Grand Prix en zegt dat Mercedes duidelijk achter ligt op Red Bull en Ferrari. Een overwinning bij de thuisrace van Lewis Hamilton en George Russell lijkt bijvoorbeeld ook moeilijk.

De technische man van het Duitse team geeft ook toe dat ze tegelijkertijd eerlijk tegenover zichzelf moeten zijn. “Op dit moment zitten we net een beetje achter die koplopers van Ferrari en Red Bull en in een normale race wordt het lastig.” Hij verwacht dat Silverstone een circuit is dat iets beter bij het team past, zoals tijdens de race in Barcelona duidelijk werd. Tijdens de race in de Spaanse stad eindigde George Russell knap als derde en Lewis Hamilton als zesde.

Hij besluit: “Wat er ook gebeurt, we zullen zo hard pushen als we kunnen. Onze rijders zullen zo hard pushen als we kunnen. Omdat we weer willen winnen. We willen winnen voor het team, we willen zeker winnen. We willen winnen voor de fans. Laten we zien wat er gebeurt.”

error: Alert: Content is protected !!