Home > Circuit > British GT: Ulysse De Pauw rijdt rest van het seizoen

British GT: Ulysse De Pauw rijdt rest van het seizoen

Foto ©: SpeedActionTV

Ulysse De Pauw keert terug bij RAM Racing om John Ferguson te ondersteunen tijdens de rest van het Britse GT-seizoen. De Pauw zal deelnemen aan zowel de British GT als de GT World Challenge Europe Sprint.

Na een uitstekende prestatie in Donington Park afgelopen mei, waar hij samen met John Ferguson als tweede eindigde achter het stuur van de Mercedes-AMG GT3, keert Ulysse De Pauw terug bij het RAM Racing team: “Ik ben erg blij dat het team en mijn teamgenoot hun vertrouwen in mij hebben gesteld. Het is geweldig nieuws. Het is een beloning voor mijn werk en het zal me vooral toelaten om meer ervaring op te doen achter het stuur van een GT3.

De twintigjarige Belg reist af naar Snetterton voor twee races op 25 en 26 juni.

error: Alert: Content is protected !!