Home > Circuit > Spa 24: met Gilles Magnus bij Sainteloc Audi

Spa 24: met Gilles Magnus bij Sainteloc Audi

Saintéloc Junior Team, winnaar van de 24 uur van Spa in 2017 zet twee wagens in, waarvan één met twee Belgen, Nicolas Baert en Gilles Magnus.

De Audi R8 LMS van het team in de Pro-categorie, de #25, blijft in handen van het trio Patric Niederhauser – Christopher Mies – Lucas Légeret, terwijl het trio Aurélien Panis – Nicolas Baert – César Gazeau dat sinds het begin van het uithoudingskampioenschap samen in de Silver Cup racet, het gezelschap van de officiële Audi Sport-rijder Gilles Magnus krijgt. Onze landgenoot is uiteraard actief in WTCR met Comtoyou Racing en Audi en neemt ook deel aan de Fanatec GT World Challenge Europe powered by AWS Sprint Cup met Saintéloc Racing Audi, aan de zijde van Nicolas Baert.

Sébastien Chetail (Team manager): “We kijken er naar uit om terug te keren naar de 24 Uur van Spa, een race die ons nauw aan het hart ligt. Onze twee bemanningen zullen voor mooie dingen kunnen gaan en ik ben blij dat ik kan rekenen op Lucas Légeret in de n°25 en Gilles Magnus in de n°26.”

error: Alert: Content is protected !!