Home > #Hoofdnieuws > De autosport dit weekend: Neuville en al de rest

De autosport dit weekend: Neuville en al de rest

Het komende autosportweekend wordt erg divers, met heel wat uiteenlopende actie. Op WK-vlak is er WRC in Kenia en de TT MotoGP in Assen, terwijl de World Cup voor toerwagens in Motorland, Spanje aan de slag gaat.

Thierry Neuville krijgt misschien wel zijn allerlaatste kans om het WK rally te doen kantelen, maar onze landgenoot zal op de ruige pistes in Kenia moeten rekening houden met de fragiliteit van zijn Hyundai. Een nieuwe zege voor Kalle Rovanperä kan meteen het einde van de WK-spanning betekenen.

Dichter bij huis is er de Nederlandse manche van de ADAC GT Masters, samen met de derde meeting van de Porsche Carrera Cup Benelux. Nog meer GT-racerij is er in Snetterton (British GT), Albi (FFSA GT), VLN en Watkins Glen (IMSA).

Voor de echte liefhebbers is er ook nog Goodwood en de Pikes Peak in VS.

error: Alert: Content is protected !!