Home > Circuit > Spa 24: Team WRT snelst op eerste testdag

Spa 24: Team WRT snelst op eerste testdag

De eerste dag van de repetitie voor de 24 uur van Spa zit erop en het was zowel in de voormiddag als de namiddag de #32 Team WRT Audi R8 LMS GT3 Evo II van Dries Vanthoor, Charles Weerts en Kelvin van der Linde die het tempo aangaf.

In de ochtendsessie van drie uur realiseerden ze een chrono van 2:17.461, die net geen vier tienden sneller was dan de snelste rondetijd van de #98 Rowe Racing BMW M4 GT3. De #12 Tresor by Car Collection Audi was derde op vijf duizendsten van de tweede plaats.

Tijdens de vijf uur durende namiddagtest klokte de #32 een 2:17.490. Zo waren ze een fractie sneller dan de #54 Dinamic Motorsport Porsche. Derde werd de KCMG Porsche van onder meer Laurens Vanthoor.

Het is uiteraard slechts een test waardoor de tijden van beperkt belang zijn en het vooral de mogelijkheid biedt aan teams om afstellingen uit te proberen en rijders, die minder vertrouwd zijn met het circuit en de GT3-wagens, de kans geeft om ervaring op de doen. Morgen vindt de tweede testdag plaats met wederom acht uur aan tracktime.

error: Alert: Content is protected !!