Home > Circuit > Spa 24: Doriane Pin sluit zich aan bij Iron Dames

Spa 24: Doriane Pin sluit zich aan bij Iron Dames

Foto ©: Iron Lynx

De 18-jarige rijdster Doriane Pin maakt volgende maand haar debuut in de Total 24 Hours of Spa. Samen met Rahel Frey, Michelle Gatting en Sarah Bovy zal ze deel uitmaken van de vier Iron Dames-rijders van de GT World Challenge Europe Endurance Cup op het ciruit van Spa-Francorchamps.

De veelbelovende rijdster leidt momenteel het Ferrari Challenge Europe Trofeo Pirelli kampioenschap, nadat ze in de eerste zes rondes vier keer won. Met deze recente aankondiging zal Doriane nog meer waardevolle ervaring opdoen in endurance-racen, voortbouwend op haar debuut in het FIA World Endurance Championship (WEC) eerder in het jaar. Het Iron Dames-trio Rahel, Michelle en Sarah is hun 2022 GT World Challenge-campagne indrukwekkend begonnen met een tweede plaats tijdens de laatste race op Paul Ricard, en staat momenteel vierde in de tussenstand van de Gold Cup-klasse.

Iron Lynx en Iron Dames nemen deel aan de 74e editie van de 24 uur van Spa op 30 en 31 juli in Spa-Francorchamps.

error: Alert: Content is protected !!