Home > Circuit > In een notendop: GT World – GT Cup Open

In een notendop: GT World – GT Cup Open

  • GT World – Raffaele Marciello zette zijn Akkodis ASP Mercedes-AMG GT3 met een chrono van 1:32.093 op polepositie voor race 2 van de Sprint Cup in Zandvoort. Hij was een halve seconde sneller dan Vincent Abril (JP Motorsport – McLaren). Dries Vanthoor (Team WRT – Audi) werd vierde en Christian Engelhart (Dinamic Motorsport – Porsche), de teamgenoot van Adrien De Leener zevende. Hier vindt u de volledige uitslag.
  • GT Cup Open – Q1-Trackracing nam vanmorgen tijdens de kwalificatiesessie voor race 2 in Spa-Francorchamps de eerste drie posities in. Dirk Schouten was met een rondetijd van 2:25.241 het snelst, gevolgd door Jan Lauryssen en John de Wilde, die zo eerste in Am werd. Filip Teunkens werd voor Q1 vijfde en Laurent Vandervelde negende.

(Foto: © Akkodis ASP Team)

error: Alert: Content is protected !!