Home > Circuit > In een notendop: GT World – GT Open – TCR Europe

In een notendop: GT World – GT Open – TCR Europe

  • GT World – Charles Weerts reed zijn WRT Audi naar de polepositie voor race 1 op het circuit van Zandvoort. Met een rondetijd van 1:33.145 was hij 45 duizendsten sneller dan Simon Gachet (Tresor by Car Collection – Audi). Titelrivaal Boguslavskiy (AKKODIS ASP – Mercedes) kon slechts de veertiende tijd realiseren. Ulysse De Pauw was met zijn AF Corse Ferrari knap derde en snelste in de Silver Cup. Gilles Magnus (Saintéloc Junior Team – Audi) eindigde twaalfde. De wedstrijd vindt vanmiddag om 14u plaats en is uiteraard op YouTube te volgen.
  • GT Open – Earl Bamber bestuurt dit weekend de Porsche 911 GT3 R van Singha Racing Team TP12, een team dat wordt ondersteund door Earl Bamber Motorsport. Teamgenoot van Bamber is Piti Bhirombhakdi, die we in het verleden in de Blancpain GT Series aan het werk zagen.
  • TCR Europe – Comtoyou-rijder Franco Girolami reed met zijn Audi RS3 LMS de snelste kwalificatietijd voor de manche in Spa-Francorchamps. Zijn teamgenoten Tom Coronel en Viktor Davidovski waren respectievelijk achtste en 21ste.

(Foto: WRT – W Racing Team / Brecht Decancq)

error: Alert: Content is protected !!