Home > Circuit > GT Open Spa: Benjamin Hites en Leonardo Pulcini starten met een Lamborghini vanop plaats 1

GT Open Spa: Benjamin Hites en Leonardo Pulcini starten met een Lamborghini vanop plaats 1

Benjamin Hites en Leonardo Pulcini veroverden met een Lamborghini van Oregon Team de beste startplaats voor de wedstrijd van morgen. Hun gemiddelde tijd was 24 duizendsten sneller dan deze van Nick Moss en Joe Osborne die een McLaren van Optimum Motorsport bestuurden. Laurent de Meeus (AF Corse – Ferrari), de enige Belgische deelnemer, begint vanop de twaalfde positie, en als best geplaatste in de Am-klasse, aan de wedstrijd.

Voor de wedstrijd op Spa-Francorchamps veranderde het International GT Open zijn traditionele concept . Er worden zoals gebruikelijk geen twee wedstrijden verreden verdeeld over zaterdag en zondag, maar één race van 2 uur en 20 minuten op zondag. Om de startopstelling te bepalen werd van de snelste kwalificatieronde van beide rijders het gemiddelde genomen.

error: Alert: Content is protected !!