Home > Circuit > GT Cup Open Spa: Jan Lauryssen en Q1-Trackracing winnen

GT Cup Open Spa: Jan Lauryssen en Q1-Trackracing winnen

Jan Lauryssen en Q1-Trackracing schreven met een Porsche 992 GT3 Cup race 1 van de GT Cup Open Europe op hun naam. Met Lucas Valkre en Dirk Schouten op plaats twee werd het een dubbel voor het Belgische team.

Alex Fontana vertrok van pole en gaf de koppositie tijdens zijn stint niet uit handen. Lauryssen reed comfortabel op de tweede plaats en wist na de verplichte pitstops als solist de leiding over te nemen. Fontana was afgelost door Stefano Borghi, en ze finishten uiteindelijk als derde. John de Wilde werd, eveneens als solist, vierde en won de Am-klasse. Het duo Laurent Vandervelde-Nicolas Vandierendonck werd negende en Filip Teunkens viel uit.

error: Alert: Content is protected !!