Home > Circuit > DTM Imola: René Rast op pole voor eerste race

DTM Imola: René Rast op pole voor eerste race

Foto ©: Audi Sport

In Imola heeft René Rast (Team ABT) in zijn Audi de polepositie veroverd voor de eerste race. De Duitser was iets meer dan twee tienden van een seconde sneller dan de Zwitser Nico Müller (Team Rosberg – Audi). De Oostenrijker Thomas Preining (KÜS Team Bernhard) eindigde in zijn Porsche als derde. Leider in het DTM-klassement, Sheldon van der Linde (Schubert Motorsport – BMW) eindigde pas als negende. Laurens Vanthoor (SSR Performance – Porsche) had het moeilijk in de eerste kwalificatie en finishte pas al zestiende. Onze andere landgenoot, Esteban Muth (Walkenhorst Motorsport), werd in zijn BMW voorlaatste. Om 13u30 start de eerste race.

error: Alert: Content is protected !!