Home > Circuit > TCR Europe Spa: Caren Burton als Belgische vertegenwoordiger

TCR Europe Spa: Caren Burton als Belgische vertegenwoordiger

In de Belgische manche van de TCR Europe zien we niet enkel een Belgisch team, met Comtoyou Racing dat vier Audi RS3 TCR inzet, maar ook één Belgische rijder. De man van de streek, Caren Burton, zal voor het eerst in de TCR Europe starten en doet dat met de Peugeot 308 TCR waarmee hij in 2019 de TCR Spa 500 reed. 

Foto: © TCR Europe

Na de opener van het seizoen in Paul Ricard is het trouwens Comtoyou-rijder Franco Girolami die de stand in het kampioenschap aanvoert met dertien punten voorsprong op teamgenoot Tom Coronel. Achter de Comtoyou-rijders zijn het Klim Gavrilov (Cupra) van Volcano Motorsport en Pepe Oriola (Honda Civic Type R TCR) van Brutal Fish Racing Team die de achtervolging leiden. De eerste race start zaterdag om 15u00 uur en de tweede race, op zondag, wordt om 11u35 verreden.

error: Alert: Content is protected !!