Home > Circuit > Spa 24: CMR onthult vurige ‘art car’ livery

Spa 24: CMR onthult vurige ‘art car’ livery

Foto ©: TotalEnergies 24 Hours

Het Franse CMR zal dit jaar aan de TotalEnergies 24 Hours of Spa deelnemen met een opvallende ‘art car’ Bentley Continental GT3.

De nieuwe esthetiek werd gecreëerd door Jean Boghossian, een abstracte kunstenaar wiens werk beïnvloed is door en gebruik maakt van vuur. Dat is duidelijk zichtbaar in de kleurstelling, met een combinatie van rode, oranje en gele tinten die de nieuwe look creëren.

De auto, die uitkomt in de Pro-Am-klasse, belooft een belangrijke deelname te worden. Naast het ‘art car’-concept zal het de enige Bentley op de startgrid zijn, met een trio Belgische rijders in de persoon van de zeer ervaren Stéphane Lémeret en de debuterende Mattieu de Robiano en Nigel Bailly.

Dit jaar is de TotalEnergies 24 Hours of Spa het hoogtepunt van de Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS en de Intercontinental GT Challenge Powered by Pirelli, de 74ste editie van deze langlopende race. De CMR Bentley is volgende week aanwezig tijdens de testdagen (21-22 juni), terwijl de race van 28 tot 31 juli plaatsvindt.

error: Alert: Content is protected !!