Home > Circuit > GT Open: mooi weekend in Spa-Francorchamps in het verschiet

GT Open: mooi weekend in Spa-Francorchamps in het verschiet

Dit weekend is Spa-Francorchamps het theater voor de Belgische manche van de TCR Europe, de GT Open Cup en de GT Open. Het gros van de Belgen treffen we aan in de GT Open Cup, met maar liefst vijf landgenoten.

Foto: © GT Open

In de GT Open Cup is er natuurlijk de opvallende aanwezigheid van Q1 TrackRacing, met maar liefst vijf wagens, allemaal Porsche 992 GT3 Cup. In drie van die wagens zien we landgenoten, met Filip Teunkens, John De Wilde en Jan Lauryssen die het solo doen in de twee races van 50 minuten. Laurent Vandervelde en Nicolas Vandierendonck doen het dan weer samen in een 911. Er nemen dertien wagens deel aan de wedstrijden.

22 wagens starten er dan weer in de mini endurance van de International GT Open, met Laurent de Meeus (AF Corse Ferrari) als enige landgenoot.

In TCR Europe zet Comtoyou Racing vier Audi RS3 TCR in, evenwel zonder Belgen.

error: Alert: Content is protected !!