Home > F1 > F1: Hamilton onzeker voor GP van Canada

F1: Hamilton onzeker voor GP van Canada

Foto ©: Mercedes

Lewis Hamilton heeft een nieuwe update gegeven over zijn rugpijn nadat hij die had opgelopen tijdens de Grand Prix van Azerbeidzjan. De kans bestaat dat hij volgende week verstek moet geven voor de race in Canada. Misschien krijgt Stoffel Vandoorne zijn kans in Montreal.

Lewis Hamilton beweerde dat zijn rugpijn “100 keer erger aanvoelt”, waardoor het nog maar de vraag is of hij dit weekend zal deelnemen aan de Canadese Grand Prix. De zevenvoudig kampioen zei dat zijn rug “nog wat moet herstellen” voor de eerste oefensessie over slechts vier dagen. Hamilton leek echter optimistisch dat hij in staat zou zijn om deel te nemen, omdat hij beweerde dat hij “zich al beter voelde”.

“Ik moet zeker nog herstellen en hard werken met het team voor Montreal om deze hindernis te nemen. Maar ik voel me al beter en ben gemotiveerd om door te gaan. Tot volgende week”, zei Hamilton.

error: Alert: Content is protected !!