Home > VAS > Rallysprint > VAS: Davy Vanneste wint thuismatch in Rally van Wervik

VAS: Davy Vanneste wint thuismatch in Rally van Wervik

Davy Vanneste maakte zijn favorietenrol waar in de Rally van Wervik. Hij won er, bijgestaan door zijn copiloot Kris D’Alleine op Citroën C3 Rally2. Nadat achtervolger Jos Verstappen, op de andere Citroën C3 van DG Sport, in de vijfde proef van de baan ging, en de derde geplaatste Victorien Heuninck met zijn Evo9 in diezelfde proef moest opgeven met gebroken aandrijfas, schoven de podiumplaatsen door naar de beste Historic wagens. Het was dus Bjorn Syx die met de BMW M3 in Groep A uitvoering, als winnaar bij de Historic, de tweede plaats algemeen pakte. De derde podiumtrede was voor Paul Lietaer en zijn nu al legendarische Opel Ascona 400. Mooi ook van Stefaan Prinzie die met Sharon Vermeulen de Alpine GT aan de voet van het podium zette.

error: Alert: Content is protected !!