Home > Circuit > Le Mans 24: Picariello sterk in openingsfase

Le Mans 24: Picariello sterk in openingsfase

Alessio Picariello was zonder meer één van de rijders van de openingsfase van de 90ste editie van de 24 uur van Le Mans. De Porsche-rijder uit Charleroi zette een onwaarschijnlijk sterke dubbele openingsstint neer en reed in de kalsse LMGTE Am van de elfde plaats naar de leiding na goed een uur.

Foto: © Jens Mommens

Helemaal op het einde heb ik dan de leiding uit handen moeten geven omdat de banden echt warm werden, maar verder is de onze Porsche van Hardpoint Motorsport echt snel en goed, het is een auto waarmee we voor de knikkers kunnen vechten”, aldus de teamgenoot van Andrew Haryanto en Martin Rump. “De strijd in LMGTE Am wordt echter door de AM-rijders beslecht, zij maken het verschil tussen winst en verlies.

error: Alert: Content is protected !!