Home > Circuit > Carrera Cup Benelux Zolder: King weer tweemaal op polepositie

Carrera Cup Benelux Zolder: King weer tweemaal op polepositie

De Engelsman Harry King (Parker Revs Motorsport) start zowel zaterdag als zondag van op de polepositie voor derde en vierde manche van de Porsche Carrera Cup Benelux. De leider in het kampioenschap was sneller dan Ghislain Cordeel (GP Elite) voor de eerste afspraak van het weekend en hield Xavier Maassen (#Team PGZ by Redant) achter zich voor de wedstrijd op zondag. De kwalificaties van de Porsche Carrera Cup draaiden dus weer in het voordeel van King uit, maar de verschillen waren merkelijk kleiner, met een top 10 binnen de seconde. In die groep van tien ook de snelste man in Pro/Am, Jan Lauryssen (Q1). In Am was de pole voor Stijn Lowette (NGT). Voor de tweede race waren zijn ook primus in hun categorie.

error: Alert: Content is protected !!