Home > F1 > F1 Azerbeidzjan: Alpine en Mercedes vragen aandacht voor LGBTQ+

F1 Azerbeidzjan: Alpine en Mercedes vragen aandacht voor LGBTQ+

Foto: Mercedes

Deze maand wordt over de hele wereld extra aandacht gevraagd voor de rechten van de LGBTQ+ gemeenschap. Pride Month heeft ook de Formule 1 bereikt, nu duidelijk is geworden dat Mercedes en Alpine ook aandacht besteden aan het initiatief.

LGBTQ+ is al enige tijd een veelbesproken onderwerp binnen de Formule 1. Onder andere Lewis Hamilton en Sebastian Vettel gaan hard in de strijd voor de acceptatie ervan. Van Mercedes wisten we al dat het logo van de W13 in regenboogkleuren gehuld zou worden, maar ook de helmen van George Russell en Lewis Hamilton zullen deze gekleurde ster hebben.

We weten ook dat er enkele wijzigingen zullen worden aangebracht aan het Alpine-chassis. Mogelijk volgen vrijdag nog meer teams in de Formule 1.

error: Alert: Content is protected !!