Home > Circuit > Le Mans 24: Toyota aan kop in laatste vrije training

Le Mans 24: Toyota aan kop in laatste vrije training

Tijdens de laatste trainingssessie plaatste Toyota haar beide wagens bovenaan het klassement. De #7 van Conway-Kobayashi-López (3:28.322) had drie tienden voorsprong op de #8 van Buemi-Hartley-Hirakawa. De Glickenhaus 007 LMH van Briscoe-Westbrook-Mailleux was derde met 1,819 seconden achterstand van de snelste Toyota.

(Foto: © 24 Hours of Le Mans)

In LMP2 klokte de #23 United Autosports USA Oreca de beste chrono. Team WRT #32 was negende, Realteam by WRT #41 twaalfde en Team WRT #31 vijftiende. De DKR Engineering Oreca van o.a. Jean Glorieux sloot af op een 24ste positie.

Corvette Racing voerde LM GTE Pro aan met de #63 voor de #64. Laurens Vanthoor was met zijn Porsche vierde in deze categorie. Beide Dempsey-Proton Racing Porsche gingen aan kop in LM GTE Am met een tweede plaats voor Jan Heylen. De Hardpoint Motorsport Porsche van Alessio Picariello was zesde en de #85 Iron Dames Ferrari van Sarah Bovy twaalfde.

error: Alert: Content is protected !!