Home > Rally > VAS Hemicuda: twee dagen rally in 2022

VAS Hemicuda: twee dagen rally in 2022

De 21ste Hemicuda Rally van 15 en 16 oktober breidt uit en start al op zaterdagavond met twee nieuwe, onuitgegeven klassementsproeven. Jan Verschaeve, wedstrijdleider: “Op zaterdagavond zullen we twee verschillende KP’s rijden die samen ongeveer 15 km lang zijn. Een mooie openingssectie dus, die meteen ook de startvolgorde voor zondag zal bepalen. Op zondag rijden we een identiek traject aan vorige editie met KP’s in Kortemark, Houthulst en Koekelare. Wie op zaterdag onfortuinlijk zou moeten opgeven, kan op zondag trouwens opnieuw starten onder Super-Rally reglementering.” De Hemicuda Rally, met rallycentrum op de terreinen van Bouwmaterialen Willaert te Koekelare, zal 105 kilometer klassementsproef tellen. De inschrijvingen openen op 16 augustus, bij de publicatie van het reglement. Met de Covid en Brexit perikelen achter ons, verwacht de organisatie opnieuw heel wat buitenlandse interesse. Zoals vorige jaren worden maximum 140 teams toegelaten, een must om er dus snel bij te zijn.

error: Alert: Content is protected !!