Home > Circuit > Le Mans 24: vijf Belgen in voorprogramma

Le Mans 24: vijf Belgen in voorprogramma

  • Ligier Series – In de wedstrijden in het voorprogramma van de 90ste editie van de 24 uur van Le Mans vinden we ook enkele Belgen. In de Ligier Series delen Kris Cools en Tom Van Rompuy een Ligier JS P4 van DKR Engineering. Zij werden zevende in de eerste vrije training.
  • Porsche Challenge – John De Wilde met een Porsche 992 GT3 Cup van Speedlover, Jean Glorieux met een soortgelijke wagen van Martinet en Luc Vanderfeesten in een 992 GT3 Cup van Manthey Racing, dat zijn de Belgen in de competitie voor de diverse modellen van Porsche. De Wilde en Glorieux startten sterk in de eerste vrije sessie met een tweede en derde plaats, Vanderfeesten werd 30ste. De tweede sessie werd zeer vroegtijdig onderbroken.
error: Alert: Content is protected !!