Home > Circuit > Le Mans 24: Toyota vooraan in eerste vrije sessie

Le Mans 24: Toyota vooraan in eerste vrije sessie

De eerste vrije oefensessie van de 90ste editie van de 24 uur van Le mans duurde niet minder dan drie uur en na 180 minuten was het de #8 Toyota GR010 Hybrid die de snelste tijd liet noteren, voor de beide Glickenhaus met in volgorde de #709 en de #708. Op de vierde plaats volgde de snelste LMP2, de #23 van United Autosports USA. Corvette zette de dubbel neer in LM GTE Pro en Weathertech Racing was met een Porsche 911 RSR primus in LM GTE Am. Het werd een relatief rustige sessie, met op het einde een stevige tik van de #45 Algarve Pro Racing Oreca 07 – Ginson van Steven Thomas. Veel meer schade was er niet tijdens deze eerste, quasi droge sessie in Le Mans. (Foto: © Toyota)

error: Alert: Content is protected !!