Home > Moto > Internationaal > Isle of Man TT: organisatie licht identiteit toe van omgekomen rijder

Isle of Man TT: organisatie licht identiteit toe van omgekomen rijder

Deze middag kwam er een mededeling van de Isle of Man organisatie waarbij gestipuleerd werd dat bij het eerdere ongeval bij de sidecars, het niet de bakkenist Olivier Lavorel is die het leven liet, maar wel de rijder César Chanal! Na het zware ongeval werden de betrokkenen ter plaatse geïdentificeerd volgens de geldende procedures. Maar de organisatie is nu van mening dat er een geval van persoonsverwisseling was. Het zou dus Olivier Lavoral zijn die nog steeds in kritieke toestand verblijft in het ziekenhuis in Liverpool, terwijl de rijder César Chanal het dodelijke slachtoffer was…

foto: ©iomttraces.com

error: Alert: Content is protected !!