Home > Circuit > Le Mans 24: de kleurrijke formatie van Iron Lynx

Le Mans 24: de kleurrijke formatie van Iron Lynx

Iron Lynx zal met zijn vier Ferrari 488 GTE Evo in LM GTE Am zeker opvallen tijdens de 90ste editie van de 24 uur van Le Mans. Sarah Bovy bestuurt uiteraard, samen met Michelle Gatting en Rahel Frey, de roze #85 onder de noemer van Iron Dames. Verder vinden we een gele bolide met #60 (Schiavoni-Balzan-Gianmaria), een groene met #75 (Ehret-Hook-Varrone) en een witte met #80 (Cressoni-Fisichella-Heistand). De wagens dragen de slogan “Race to inspire”, een motto dat het team tijdens de editie 2021 lanceerde om talent achter het stuur, in het atelier en in de paddock aan de moedigen en te ontwikkelen.

Voor de gelegenheid van de 90ste editie vroeg het Italiaanse team aan de Maleisische artiest, Nicholas Chuan om twee grafische kunstwerken te maken.

(Foto’s: © Iron Lynx)

error: Alert: Content is protected !!