Home > #Hoofdnieuws > IMSA: de eerste foto’s van de BMW M Hybrid V8

IMSA: de eerste foto’s van de BMW M Hybrid V8

BMW M Motorsport maakte de eerste foto’s van zijn LMDh-prototype openbaar. De wagen werd in samenwerking met Dallara gebouwd en zal in 2023 in het IMSA WeatherTech SportsCar Championship te zien zijn. Of we de BMW op termijn ook in het FIA WEC en de 24 uur van Le Mans aan het werk zullen zien is niet bekend.

(Foto’s: BMW Motorsport)

“De meest kritische taak en de grootste uitdaging voor het team van ontwerpers was dat de wagen duidelijk herkenbaar moest zijn als een BMW M Motorsport auto.”, zeg Franciscus van Meel, CEO van BMW M GmbH. “En ik kan de liefhebbers geruststellen, één blik volstaat om te bevestigen dan de BMW M Hybrid V8 een BMW is. De wagen draagt duidelijk de genen van BMW M. Ik hou ook van de camouflage livery met zijn referenties naar de geweldige geschiedenis van het merk in Noord Amerika. Mijn felicitaties aan de design- en aerodynamica-afdelingen van BMW M Motorsport en Dallara voor hun fantastisch werk. Ik kan moeilijk wachten om de BMW M Hybrid V8 binnenkort op het circuit te zien.”.

error: Alert: Content is protected !!