Home > Circuit > Le Mans 24: Toyota ook ’s namiddags aan kop

Le Mans 24: Toyota ook ’s namiddags aan kop

Tijdens de vier uur durende namiddagtraining was het opnieuw de #7 Toyota van Conway-Kobayashi-Lopez-Hirakawa die het snelst was voor de #708 Glickenhaus van Pla-Dumas-Derani. Met een rondetijd van 3:29.896 was de Japanse Hypercar ook de enige die onder de 3 minuten 30 seconden dook.

(Foto: © WRT – W Racing Team – Kristof Vermeulen)

In LMP2 had de #22 United Autosports USA Oreca 07 van Hanson-Albuquerque-Owen twee tienden voorsprong op de #38 Jota van Gonzalez-Da Costa-Stevens. De #41 Realteam by WRT (Andrade-Habsburg-Nato-Rast) sloot af op een vierde positie, de #31 WRT (Geleal-Frijns-Rast-Bortolotti) was zesde en met de #32 WRT zette Dries Vanthoor de vijftiende tijd op de tabellen. De #3 DKR Engineering Oreca, waarmee Jean Glorieux rijdt, was in handen van Laurents Hörr veertiende.

LM GTE Pro werd terug door de #64 Corvette C8.R van Milner-Tandy-Sims aangevoerd, deze keer gevolgd door Molina-Fuoco-Rigon in de #52 Ferrari 488 GTE Evo van AF Corse, die slechts 36 duizendsten moesten toegeven. De #92 Porsche van Vanthoor-Christensen-Estre werd zesde.

In LM GTE Am eindigde de Kessel Racing Ferrari 488 GTE Evo van Kimura-Schandorff-Jensen bovenaan, voor de soortgelijke wagen van JMW Motorsport en het kwartet van der Zande-Kvamme-Hart-Fannin. Haryanto-Picariello-Rump (Hardpoint Motorsport – Porsche) werden veertiende, Frey-Gatting-Bovy (Iron Dames – Ferrari) zeventiende en Poordad-Root-Heylen (Dempsey-Proton Racing – Porsche) 22ste.

error: Alert: Content is protected !!