Home > #Hoofdnieuws > GT4 European Series: Aston bis en Kenny Herremans in Pro/Am

GT4 European Series: Aston bis en Kenny Herremans in Pro/Am

Mike David Ortmann en Hugo Sasse hebben aan het stuur van hun PROsport Aston Martin ook de tweede race van het GT4-weekend in Paul Ricard gewonnen. Zij haalden het voor hun merkgenoten Konstantin Lachenauer en Gus Bowers in de kleuren van Racing Spirit of Leman en de NM Racing Mercedes-AMG van Enzo Joulié en Lluc Ibanez.

De zege in Pro/Am had een stevige Belgische inbreng met de eerste overwinning van Kenny Herremans in zijn internationale carrière. De Leuvenaar, die tweevoudig kampioen in de Fiesta Cup is, reed met zijn Nederlandse teamgenoot Dante Rappange in de V8 Racing Camaro naar de vijfde plaats algemeen en de zege in de klasse. Verder waren er de eerste punten voor vicekampioen SRT in de Silver-klasse met een negende plaats voor het duo Papadopulos-Bosco, net voor Antoine Potty in de CMR Toyota Supra.

Ook de andere Belgen pakten punten met een achtste stek voor Gillion-Verdonck in de klasse Pro/Am in hun PROsport Aston Martin, terwijl Jean-Luc Behets en Johan Vannerum net geen punten scoorden met een elfde plaats in ‘Am’, ook met een SRT Mercedes.

De volgende afspraak is op 2 en 3 juli in het Italiaanse Misano.

error: Alert: Content is protected !!