Home > Circuit > Belcar Magny-Cours: PK Carsport vooraan in vrije training

Belcar Magny-Cours: PK Carsport vooraan in vrije training

Het trio Longin-Longin-Guelinckx liet vanochtend met hun Audi GT2 van PK Carsport de beste tijd noteren in de eerste vrije training. Met een chrono van 1:48.710 hadden ze negen tienden voorsprong op Derdaele-Cool in een Porsche 992 van Belgium Racing. Haverans-Goossens, eveneens uitkomend voor Belgium Racing maar met een Porsche 991, klokten af als derde.

De enige wagen in GTB, de Tip Top Rent Porsche Cayman GT4 van Peters-Gulicher, realiseerde een rondetijd van 2:02.854. Terclavers-Terclavers-Zaenen waren met hun BMW M2 CS Cup van TCL Motorsport snelste in TA. In TB ging de beste tijd naar de QSR Racing BMW 325i van Loeman-Puelings.

error: Alert: Content is protected !!