Home > #Hoofdnieuws > Belcar Magny-Cours: PK Carsport verovert polepositie

Belcar Magny-Cours: PK Carsport verovert polepositie

Een rondetijd van 1:39.668 leverde Stienes Longin, met de Audi GT2 van PK Carsport, de polepositie op. Cédric Wauters, die de Lamborghini Super Trofeo van Totaalplan Racing dit weekend met Brent Verheyen deelt, was tweede met een achterstand van 2,406 seconden. De derde plaats ging naar het duo Teunkens-Lauryssen in een Porsche 992 van Q1-Trackracing.

Tip Top Rent legde met zijn Porsche Cayman GT4 uit de GTB-klasse een rondje af in 1:50.238. In TA was het de Hamofa Motorsport BMW van het trio Verhoeven-Verhoeven-Verhoeven die met een tijd van 1:52.591 slechts zeven duizendsten voorsprong telde op TCL Motorsport. Loeman-Puelings waren met hun BMW 325i van QSR Racing snelst in TB.

error: Alert: Content is protected !!