Home > #Hoofdnieuws > GT4 European Series Paul Ricard: Belgen sterk in eerste race

GT4 European Series Paul Ricard: Belgen sterk in eerste race

Mike David Ortmann en Hugo Sasse hebben in Le Castellet de eerste race van de GT4 European Series gewonnen, een zeer spannende openingsrace op het circuit van Paul Ricard. De Belgen deden het prima en mochten mee op het podium.

Vanaf de elfde startplaats won het PROsport Aston Martin-duo voor de CMR Toyota van onze landgenoot Antoine Potty en Romain Monti. De Belgen deden het overigens goed in de eerste afspraak van het weekend, met een knappe derde plaats in Pro-Am voor Kenny Herremans, samen met zijn Nederlandse teamgenoot Dante Rappange in de V8 Racing Chevrolet Camaro. Nico Verdonck en Rodrigue Gillion werden in hun PROsport Aston Martin zesde in diezelfde klasse. SRT moest zich tevreden stellen met verdere ereplaatsen.

Jim Pla en Jean Luc Beaubelique behaalden de overwinning in de Pro-Am klasse, terwijl Stanislav Safronov en Aleksandr Vaintrub de Am categorie op hun naam schreven voor NM Racing Team.

error: Alert: Content is protected !!