Home > Circuit > In een notendop: Supercar Challenge – BMW Racing Cup Benelux

In een notendop: Supercar Challenge – BMW Racing Cup Benelux

tekst: Jaron Demeyere

  • Supercar Challenge – In de eerste race van de Supercar Challenge op de Hockenheimring heeft het Belgische duo Brent Verheyen en Ian Gepts (Verheyen Motorsport) de overwinning binnengehaald. Na een derde plek in de kwalificatie was het duo duidelijk de sterkste in de eerste race. Onze landgenoten waren meer dan een halve minuut sneller dan de Nederlander Daan Meijer (BODA Racing). Max Tubben  (Zilhouette Racing) vervolledigde de top drie. Luc de Cock eindigde als vijfde. Tony Verhulst (Honda) werd een dertiende en het duo Pieter Denys-Tim de Borle (Xwift racing Ligier) eindigde net na Verhulst als veertiende. Morgen om twaalf uur staat de tweede race op het programma.
  • BMW Racing Cup Benelux – In de BMW Racing Cup Benelux ging de overwinning naar een Nederlander. Maxime Oosten (Bas Koeten Racing) nam de eerste plaats voor zijn rekening. Het podium was volledig rood-wit-blauw, want Dirk Warmerdam (Bas Koeten Racing) eindigde tweede en ook het duo Willem Meijer-Lorenzo van Riet (Xwift Racing Events) mocht mee op het podium. De eerste Belg vinden we op de vierde plaats. Fred Caprasse (JJ Motorsport) viel net naast de top drie. Het duo Joen Janssens-Steven Brams (Belgium Racing) eindigde tiende. Morgen om tien uur volgt de tweede race.
error: Alert: Content is protected !!