Home > Circuit > In een notendop: eenzitters, Belcar Historic en Belcar Sprint

In een notendop: eenzitters, Belcar Historic en Belcar Sprint

  • Belcar Historic Cup – de eerste kwalificatie was een kolfje naar de hand van Evertjan Alders (BMW), voor Fred Bouvy in de nagelnieuwe Volvo 240 turbo. Eric Qvick was dan weer de snelste man in de tweede sessie in zijn BMW M3 E30, voor Erik Bruynoghe (Porsche 964).
  • Belcar Sprint Cup – beide poleposities waren voor de MSE BMW M3 van Bart Van Samang en Xander Przybylak. Mooie prestatie ook van Didier Dexters, derde in de eerste sessie in een VW Scirocco, achter Wiebe Wijtzes in een BMW. Wijtzes was ook tweede in de tweede sessie.
  • Historic Monoposto – Onze landgenoot Cédric Baeten was tweemaal de snelste bij de historische eenzitters in een Lola T580.
error: Alert: Content is protected !!