Home > Electric > FE Berlijn: Lotterer zet snelste tijd neer tijdens vrije trainingen

FE Berlijn: Lotterer zet snelste tijd neer tijdens vrije trainingen

Tijdens de tweede vrije training is het André Lotterer (Porsche) die de snelste tijd van de dag neerzette (1:05.967). Edoardo Mortara (Venturi), die als eerste onder de 1:06 uitkwam, is met zijn 1:05.993 goed voor een tweede plaats. Op drie volgt Sébastien Buemi. Hij behaalde met zijn Nissan een 1:06.047.

Tijdens een rustige eerste vrije training was het Oliver Rowland (Mahindra) die met een mooie 1:06.270 de snelste ronde neerzette. Daarna volgt Lucas di Grassi (Venturi) met 1:06.323. Leider in het kampioenschap Stoffel Vandoorne (Mercedes) rond de top drie af met 1:06.358. Bij DS Techeetah moeten ze dan weer werken aan de afstelling van de systemen. Zowel Jean-Éric Vergne als António Félix da Costa hadden last van slecht afgestelde remmen en verremden zich meermaals.

Om 10u30 volgt nog de kwalificatie, waarin Stoffel Vandoorne meedoet in groep A. Om 15h03 start dan de eerste race van het weekend.

You may also like
Formule E: Avalanche Andretti in zee met Porsche vanaf 2023
Formule E: wat gaat Vandoorne doen?
FE Monaco: stemmen na de race
FE Monaco: Vandoorne haalt eerste overwinning van het seizoen binnen
error: Alert: Content is protected !!