Home > #Hoofdnieuws > BRC Sezoens: Verschueren wint openingsproef

BRC Sezoens: Verschueren wint openingsproef

Vandaag staat de 45ste editie van de Sezoensrally op het programma. Doorheen de dag zullen de rijders vijftien proeven voor de kiezen krijgen, maar beginnen doen ze op Gerdingen. Vincent Verschueren (Volkwagen) komt het sterkst uit de startblokken en zet meteen druk op Gino Bux (Skoda) en Grégoire Munster (Hyundai) dit twee en drie eindigen.

Net zoals de vorige editie start de Sezoensrally met de KP Gerdingen. Met 10,78 km is ze de op één na langste proef van de dag, met alleen Goolder (11,23 km) die langer is. Vincent Verschueren zette de eerste proef naar zijn hand met een toptijd van 6’20″8. Hiermee laat de winnaar van 2018 meteen zien dat het menens is. Gino Bux zit het dichtst bij de Volkswagen, want was maar twee tienden trager en Grégoire Munster (+3,7) vervolledigde het podium. Om 8u41 begint de tweede proef op de Steenberg.

error: Alert: Content is protected !!