Home > #Hoofdnieuws > BRC Sezoens: tweestrijd Bux vs Verschueren in de maak?

BRC Sezoens: tweestrijd Bux vs Verschueren in de maak?

In Bocholt staat vandaag de 45ste Sezoensrally op het programma en na twee proeven ziet het er naar uit dat het een duel zal worden tussen Gino Bux (Skoda) en Vincent Verschueren (Volkswagen). Beide hebben elk een proef gewonnen, maar Kris Princen (Citroën) en Grégoir Munster (Hyundai) volgen op minder dan vijf seconden en kunnen er misschien voor zorgen dat het een strijd tussen vier wagens wordt.

Tijdens de eerste proef op Gerdingen was Verschueren net iets sneller dan Bux, maar op de Steenberg (7,70 km) was het omgekeerd. Daar kon Bux zes tienden winnen op Verschueren en hierdoor leidt de Skoda met vier tienden op de Volkswagen. Op plaats drie vinden we tijdens deze KP, Princen op één seconde van de leiders. In het algemeen klassement neemt hij de derde (+4,4) stek over van Munster (+5,3). De top 5 wordt afgesloten door Pieter-Jan Michiel Cracco, maar hij volgt al op vijftien seconden. Om 10u12 begint de derde en langste proef op Goolder.

error: Alert: Content is protected !!