Home > Circuit > Belcar NRF Zolder: ook nieuwkomers vinden hun weg

Belcar NRF Zolder: ook nieuwkomers vinden hun weg

Het Belcar Endurance Championship is niet alleen het speelterrein van bekende namen en oudgedienden, maar ook nieuwkomers vinden hun weg in het nationale uithoudingskampioenschap. Onder hen MM Racing, het team van de drie jonge broers Meurens, Mick, Steve en Tom.

We hebben eigenlijk niet eens zoveel ervaring in de autosport, want naast karting in Bilzen en veel trackdays bij Skylimit, hadden wij nog nooit geracet”, vertellen de broers in Zolder, na de eerste vrije training die prima verlopen is. “We hebben vanuit onze passie een Porsche 991 GT3 Cup gekocht, van Impact Racing Team en ons doel is ons amuseren onder vrienden. Wat we dit jaar verder gaan rijden weten we nog niet, maar zeker nog een race in Belcar.”

error: Alert: Content is protected !!